O nas


V podjetju Ghom d.o.o. se od leta 1992 ukvarjamo s prodajo ročnovozlanih orientalskih preprog. Odlikuje nas več kot dvajsetletna tradicija. V Slovenijo smo prvi pripeljali tovrstno ponudbo izdelkov orientalske obrti, ki združujejo umetniško vrednost in uporabnost.

 

V trgovini Ghom v središču Ljubljane ponujamo unikatne ročnovozlane orientalske preproge iz Irana, Kašmirja, Pakistana, Afganistana in Nepala. Pohvalimo se lahko tudi z lastno zbirko odlično ohranjenih dragocenih antičnih preprog, starih od 100 do 150 let.

 

Vse preproge so skrbno izbrane po evropskem okusu. Primerne so za opremljanje tako klasičnih kot modernih stanovanj in poslovnih prostorov. O naši prvovrstni ponudbi pričajo številni zadovoljni kupci iz Slovenije in širše regije.

 

Pri izbiri preproge vam z veseljem svetujemo in vam pomagamo izbrati tisto, ki se po vzorcu, barvah in materialu najbolje poda vašemu prostoru in notranji opremi. Izbrano preprogo vam pred nakupom brezplačno pripeljemo na preizkus, da se lahko dokončno prepričate o njeni ustreznosti.